חדשות ברסלב שו"ת ברסלב מאמרים ספרי ברסלב וידאו
מושט בתנור בטעם גורמה • פשוט מעדן

שבת בפתח, ואין שולחן שבת בלי דגים • אנו מגישים לכם מתכון לדג מושט בטעם גורמה • זה בדיוק אותו הדג - אבל הטעם... פשוט מעדן

מתכון: 'הבנות של בלימי' | פורסם: ד' אב תשע"ג, 11/07/2013



זמן הכנה: כחצי שעה | דרגת קושי: קל | פרווה

מרכיבים:

דג מושט - פילה (כמספר הסועדים)

כוסברה

אבקת שום

תבלין דג / קארי

מלח

 2 לימונים


אופן ההכנה:

1. מניחים את הדגים בקערה, סוחטים עליהם את הלימונים ומכסים במים. מניחים במקרר ללילה שלם כדי להסיר מהדג את טעם הלוואי והריח.

2. למחרת שוטפים את הדגים, מניחים בתבנית אלומיניום משומנת בגודל המתאים, ומפזרים על הדגים אבקת שום, תבלין דג או קארי, ומלח.

3. מפזרים כוסברה על הדגים, ומוסיפים לתבנית 1/3 כוס שמן לצורך האידוי בתנור.

4. אופים 20 דקות בחום בינוני.

מומלץ להגיש עם סלט ירוק חי.


הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il

1 תגובות

הוספת תגובה
שם:
כותרת:
תוכן:
 
מפת אתר : ברסלב סיטי בפייסבוק : ברסלב סיטי ביוטיוב : ברסלב סיטי בגוגל+ : ברסלב סיטי בטוויטר : צור קשר : שיעורים להאזנה : שיעורים לצפיה : קונטרסים לקריאה : אש קודש : ספריית האתר : קבל עידכונים : מכתבי מוהרא"ש לגברים : מכתבי מוהרא"ש לנשים : קרן הדפסה : ביקורי הצדיק בארה"ק : חדשות ברסלב : שיחות מוהרא"ש : breslevcenter-אידיש : שאלות ותשובות בחסידות ברסלב : חסידות ברסלב : תולדות חייו של רבי נחמן מברסלב : גוגל פלוס : רבי נחמן מברסלב : שאל את הרב
עיצוב אתרים - BetaGroup