חדשות ברסלב שו"ת ברסלב מאמרים ספרי ברסלב וידאו
חזה עוף ממולא עם פטריות

חזה עוף ממולא עם פטריות

מתכון: א. חלילי | פורסם: א' אייר תשע"ז, 27/04/2017



זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | בשרי

חומרים:

שניצל פרוס דק חתוך לחצי

1 פטריות שמפניון

בצל קצוץ

פטרוזליה קצוצה

פירורי לחם

קמח תפו"א

שמן
 

אופן ההכנה:

לטחון במעבד מזון בצל פטריות ופטרוזליה דק דק ולהוסיף תבלינים (מלח, פלפל שחור, כמון, כורכום, אבקת מרק עוף, וטיפה אגוז מוסקט).

לערבב לטגן להשחמה ולקרר.

לקחת פרוסת שניצל ולשים תערובת ולגלגל כמו מעטפה.

לשים בביצה ואז בקמח תפו"א ככה לסדר בתבניות ולתת מנוחה כשעתיים במקרר.

להוציא לטגן בשמן עמוק.

לשים בתבנית.

לקחת 2\1 כוס סילאן, 2 כפות סויה, לימון סחוט אחד, ושום כתוש לערבב עם מעט שמן ולטבול כל גלילה להניח בתבנית ולתת אפיה 180 מעלות בתנור שחומם מראש כ-20 דק'.

בתיאבון!

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il

פינת המתכונים של 'ברסלב סיטי' »


עוד מפינת המתכונים:



מתכון-עוגת-שוקולד-לוטוס
מתכון-קציצות-אבוחצירא מתכון-חזה-עוף-ממולא

0 תגובות

הוספת תגובה
שם:
כותרת:
תוכן:
 
מפת אתר : ברסלב סיטי בפייסבוק : ברסלב סיטי ביוטיוב : ברסלב סיטי בגוגל+ : ברסלב סיטי בטוויטר : צור קשר : שיעורים להאזנה : שיעורים לצפיה : קונטרסים לקריאה : אש קודש : ספריית האתר : קבל עידכונים : מכתבי מוהרא"ש לגברים : מכתבי מוהרא"ש לנשים : קרן הדפסה : ביקורי הצדיק בארה"ק : חדשות ברסלב : שיחות מוהרא"ש : שאלות ותשובות בחסידות ברסלב : חסידות ברסלב : תולדות חייו של רבי נחמן מברסלב : גוגל פלוס : רבי נחמן מברסלב : שאל את הרב
עיצוב אתרים - BetaGroup