חזה עוף ממולא מתכון: מ. פרץ | פורסם: ז' טבת תשע"ז, 05/01/2017 |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
זמן הכנה: 20 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | חלבי | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
המתכון הזה לטעמי הוא אחד המאכלים הכי טעימים שיש קצת עבודה אבל בסוף
שניצל ממולא בפטריות וצנוברים.
חבילת שניצלים מופשרים חתוכים דק עדיף חיתוך של הקצב שהיא יותר
במחבת לטגן בצל גדול עם טיפה שמן.
בינתיים לקצוץ חבילת פטריות חתוכות של שימורים לשטוף אותם ולסנן.
אחרי שהבצל נהיה שקוף להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם, להוסיף את
לצלות חצי חבילת צנוברים בערך דקה שישחימו ולהוסיף אותם לתוך תערובת
(אם אין צנוברים בבית אני קוצצת קצת אגוזי מלך במקום וזה
לכבות את הגז על התערובת ולחכות שיתקרר.
לקחת קצת מהתערובת עם כף ולמלא שניצל אחד כדי שלא יפתח לסגור אותו עם
לחמם מחבת גדולה עם שמן עמוק.
להכין צלחת אחת עם ביצה וצלחת אחת עם פירורי לחם.
להכניס כל שניצל לביצה ופירורי לחם (שהקיסם עדיין נעוץ בפנים) ולטגן
אחרי שמזהיב להוציא לנייר סופג שיספוג את השמן, אחרי שמתקרר למשוך
להכין את הרוטב: לוקחים סיר גדול ושוב מטגנים בצל שלם מחכים שיזהיב
זה לא צריך הרבה זמן בישול כי השניצלים כבר מוכנים אחרי עשר דקות
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il |
||||||||||||||||||||||||
|