חדשות ברסלב שו"ת ברסלב מאמרים ספרי ברסלב וידאו
לביבות תפוחי אדמה עם תירס ובצל עטופים בפירורים

לביבות תפוחי אדמה עם תירס ובצל עטופים בפירורים

מתכון: א. חלילי | פורסם: כ"א כסלו תשע"ז, 21/12/2016



זמן הכנה: 20 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | פרווה

חומרים:

5 תפו"א מבושלים עד ריכוך

קופסת תירס קטנה מסוננת

2 בצלים בנונים מטוגנים עד להשחמה

כוס קמח תפו"אביצה ופירורים

אופן ההכנה:
לשלוק את התפו"א עד למרקם רך

להוסיף את הביצה ואת הכוס קמח תפו"א את התירס והבצל

לערבב להוסיף מלח פלפל שחור אבקת מרק וטיפה כמון

לתת מנוחה כחצי שעה בצד

לאחר כחצי שעה ליצוק ריבועים ולטבול בביצה ופירורים לטגן בשמן עמוק אבל על אש נמוכה שהשמן רותח.

בתיאבון!


הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il


עוד מפינת המתכונים:



והפעם סלט מיוחד בטעמו 
סלט חצילים מטוגן
על ה"טרשי" (צ'רשי) שהולך יד ביד
עם הקוסקוס שמעתם?


0 תגובות

הוספת תגובה
שם:
כותרת:
תוכן:
 
מפת אתר : ברסלב סיטי בפייסבוק : ברסלב סיטי ביוטיוב : ברסלב סיטי בגוגל+ : ברסלב סיטי בטוויטר : צור קשר : שיעורים להאזנה : שיעורים לצפיה : קונטרסים לקריאה : אש קודש : ספריית האתר : קבל עידכונים : מכתבי מוהרא"ש לגברים : מכתבי מוהרא"ש לנשים : קרן הדפסה : ביקורי הצדיק בארה"ק : חדשות ברסלב : שיחות מוהרא"ש : breslevcenter-אידיש : שאלות ותשובות בחסידות ברסלב : חסידות ברסלב : תולדות חייו של רבי נחמן מברסלב : גוגל פלוס : רבי נחמן מברסלב : שאל את הרב
עיצוב אתרים - BetaGroup