אופן ההכנה:
1. מעמידים סיר על אש בינונית ומוסיפים אליו את כל החלב, חוץ מכוס אחת שאותה נשמור לשלב הבא. מוסיפים את השמנת והסוכר ומרתיחים.
2. בינתיים שופכים לקערית קטנה את הקורנפלור ומי הורדים יחד עם כוס החלב ששמנו בצד, ומערבבים עם כפית עד שהקורנפלור נמס ונעשה חלק ללא גושים.
3. כשתערובת החלב בסיר רותחת, מוסיפים את תערובת הקורנפלור לסיר, ומערבבים היטב במשך 2 דקות עד שהתערובת סמיכה. מורידים מהאש.
4. יוצקים את התערובת לתבנית מוארכת של עוגות, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-4 שעות כדי שהמלבי יתייצב.
5. מוציאים מהמקרר, משחררים בעזרת סכין מהתבנית ואז הופכים על צלחת ארוכה או קרש חיתוך ופורסים.
6. לקישוט כדאי להגיש עם שבבי בוטנים, קוקוס וסירופ מי ורדים.
|