חדשות ברסלב שו"ת ברסלב מאמרים ספרי ברסלב וידאו
סופגניות

סופגניות שלא תצליחו להפסיק לאכול

מתכון: פ. ריימונד | פורסם: י"ד כסלו תשע"ז, 14/12/2016



זמן הכנה: 20 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | חלבי

חומרים:

2 גביעי אשל

2 ביצים

5 כפות סוכר

1 כפית תמצית וניל

3 כוסות קמח תופח

1 שקית סוכר וניל

שמן לטיגון עמוק

למילוי:

ריבת תות, שוקולד למריחה, ריבת חלב, קרם פטיסייר וכו'.

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים.

בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים הרטובים.

ומאחדים את הקערות. לא לדאוג הבלילה דביקה מאוד.

מחממים בסיר שמן וכשהוא רותח, בעזרת מצקת לשפוך מהבלילה

ליצירת סופגניות גדולות לשפוך הרבה מהמצקת.

ליצירת סופגניות קטנות לשפוך מעט.

כשהסופגניות מוכנות בעזרת מזרק להזריק כל מילוי שרוצים- ריבת תות, שוקולד, ריבת חלב וכו'.

 


הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il


עוד מפינת המתכונים:



והפעם סלט מיוחד בטעמו 
סלט חצילים מטוגן
על ה"טרשי" (צ'רשי) שהולך יד ביד
עם הקוסקוס שמעתם?


0 תגובות

הוספת תגובה
שם:
כותרת:
תוכן:
 
מפת אתר : ברסלב סיטי בפייסבוק : ברסלב סיטי ביוטיוב : ברסלב סיטי בגוגל+ : ברסלב סיטי בטוויטר : צור קשר : שיעורים להאזנה : שיעורים לצפיה : קונטרסים לקריאה : אש קודש : ספריית האתר : קבל עידכונים : מכתבי מוהרא"ש לגברים : מכתבי מוהרא"ש לנשים : קרן הדפסה : ביקורי הצדיק בארה"ק : חדשות ברסלב : שיחות מוהרא"ש : breslevcenter-אידיש : שאלות ותשובות בחסידות ברסלב : חסידות ברסלב : תולדות חייו של רבי נחמן מברסלב : גוגל פלוס : רבי נחמן מברסלב : שאל את הרב
עיצוב אתרים - BetaGroup