חדשות ברסלב שו"ת ברסלב מאמרים ספרי ברסלב וידאו
סופלה שוקולד

סופלה שוקולד

מתכון: מ. ברדוגו | פורסם: כ"ז ניסן תשע"ז, 23/04/2017



זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | פרווה

חומרים:

100 גרם שוקולד חלב

50 גרם חמאה

4 כפות סוכר

קורט מלח

1/2  כוס קמח תופח

2 ביצים

אופן ההכנה:

לחמם במיקרוגל שוקולד וחמאה עד להמסה ושהמרקם חלק.

להוסיף סוכר ומלח ולערבב בעדינות. להוסיף קמח ואז בהדרגה להכניס ביצים.

להשים בעטרות נייר או בתבנית שקעים.

לאפות בחום 160 לכ 10 דקות.

טיפ: כשהעיסה בעטרות נייר, ניתן להכניס באמצע הסופלה קוביית שוקולד לבן ולאפות.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il

פינת המתכונים של 'ברסלב סיטי' »


עוד מפינת המתכונים:



מתכון-עוגת-שוקולד-לוטוס
מתכון-קציצות-אבוחצירא מתכון-חזה-עוף-ממולא

0 תגובות

הוספת תגובה
שם:
כותרת:
תוכן:
 
מפת אתר : ברסלב סיטי בפייסבוק : ברסלב סיטי ביוטיוב : ברסלב סיטי בגוגל+ : ברסלב סיטי בטוויטר : צור קשר : שיעורים להאזנה : שיעורים לצפיה : קונטרסים לקריאה : אש קודש : ספריית האתר : קבל עידכונים : מכתבי מוהרא"ש לגברים : מכתבי מוהרא"ש לנשים : קרן הדפסה : ביקורי הצדיק בארה"ק : חדשות ברסלב : שיחות מוהרא"ש : שאלות ותשובות בחסידות ברסלב : חסידות ברסלב : תולדות חייו של רבי נחמן מברסלב : גוגל פלוס : רבי נחמן מברסלב : שאל את הרב
עיצוב אתרים - BetaGroup