חדשות ברסלב שו"ת ברסלב מאמרים ספרי ברסלב וידאו
עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים

מתכון: ש. יהושע | פורסם: כ"א טבת תשע"ז, 19/01/2017


זמן הכנה: 20 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | פרווה

חומרים:

2 חב' פתי בר

1 כוס מים פושרים         

1 כף אבקת נס קפה

1 כוס שמן        

1 כף תמצית וניל

1 כוס סוכר

100 גרם שקדים טחונים דק

לקרם:

150 גרם שוקולד מריר

125 מ"ל קצפת צמחית (חצי מיכל)

אופן ההכנה:

מפוררים / טוחנים את הביסקוויטים דק וחלק קטן לגס מעט.

בקערה נפרדת מוסיפים את המים הפושרים והכף נס קפה מערבבים מוסיפים סוכר, שמן ותמצית וניל ושופכים מעל לביסקוויטים מערבבים ומוסיפים את השקדים.

המרקם צריך להיות רך מאוד ולכן אם חסר נוזלים להוסיף מים.

יוצקים לתבנית בינונית ומהדקים

בסיר על אש נמוכה מחממים את השמנת והשוקולד למיזוג אחיד

כמתקרר מעט שופכים מעל לביסקוויטים

טיפ: יש להשתמש בביסקוויטים רק איכותיים כמו של עלית ואוסם.

טיפ: אפשר להשתמש בפתי בר בטעם שוקו וגם בקלאסי וניתן גם לערבב 150 גר פתי בר ו50 גרם עוגיות לוטוס מפוררות

טיפ: אפשר להפוך את העוגה לחלבית ובמקום מים לעשות עם חלב ושמנת מתוקה במקום צמחית.

טיפ: אפשר לוותר לחלוטין על הסוכר במתכון יוצא טוב גם בלעדיו.

טיפ: לחוששים מהשמטת הסוכר- הוספנו למתכון 2 שקיות סוכר וניל ויצא ממש טוב.

טיפ: ניתן לקשט עם פלחים של שקדים קלויים ללא מלח.


הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il


עוד מפינת המתכונים:



והפעם סלט מיוחד בטעמו 
סלט חצילים מטוגן
על ה"טרשי" (צ'רשי) שהולך יד ביד
עם הקוסקוס שמעתם?


0 תגובות

הוספת תגובה
שם:
כותרת:
תוכן:
 
מפת אתר : ברסלב סיטי בפייסבוק : ברסלב סיטי ביוטיוב : ברסלב סיטי בגוגל+ : ברסלב סיטי בטוויטר : צור קשר : שיעורים להאזנה : שיעורים לצפיה : קונטרסים לקריאה : אש קודש : ספריית האתר : קבל עידכונים : מכתבי מוהרא"ש לגברים : מכתבי מוהרא"ש לנשים : קרן הדפסה : ביקורי הצדיק בארה"ק : חדשות ברסלב : שיחות מוהרא"ש : שאלות ותשובות בחסידות ברסלב : חסידות ברסלב : תולדות חייו של רבי נחמן מברסלב : גוגל פלוס : רבי נחמן מברסלב : שאל את הרב
עיצוב אתרים - BetaGroup