חדשות ברסלב שו"ת ברסלב מאמרים ספרי ברסלב וידאו
עוגת ביסקוויטים זברה

עוגת ביסקוויטים זברה, מעלה חיוך לכל טועם

מתכון: א. חלילי | פורסם: ה' כסלו תשע"ז, 05/12/2016



זמן הכנה: 20 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | חלבי

מרכיבים לעוגה:

  • 2 שמנת מתוקה (500 מ"ל
  • כוס חלב (120 מ"ל)  1/2
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • כוס סוכר (100 גרם)1/2
  • 1 קופסא גבינה לבנה 5% שומן (250 גרם)

להרטבת הביסקוויטים:

1 כוס חלב

לקישוט:

שורות של קוביות שוקולד חלב (טבלה, לא להפריד את הקוביות)

אופן ההכנה:

מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם. מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.

מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת ומיישרים בעזרת לקקן. משאירים 2-3 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים).

טובלים ביסקוויט בחלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים).

מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, עד שהוא נוגע בתחתית התבנית.

ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים. מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים.

מקפיאים את העוגה למשך הלילה. הופכים על מגש ומסירים את התבנית. מגרדים שוקולד בפומפייה מעל העוגה. חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה. מפשירים שעה במקרר ומגישים קר. בתיאבון!

 


הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il



עוד מפינת המתכונים:



והפעם סלט מיוחד בטעמו 
סלט חצילים מטוגן
על ה"טרשי" (צ'רשי) שהולך יד ביד
עם הקוסקוס שמעתם?

0 תגובות

הוספת תגובה
שם:
כותרת:
תוכן:
 
מפת אתר : ברסלב סיטי בפייסבוק : ברסלב סיטי ביוטיוב : ברסלב סיטי בגוגל+ : ברסלב סיטי בטוויטר : צור קשר : שיעורים להאזנה : שיעורים לצפיה : קונטרסים לקריאה : אש קודש : ספריית האתר : קבל עידכונים : מכתבי מוהרא"ש לגברים : מכתבי מוהרא"ש לנשים : קרן הדפסה : ביקורי הצדיק בארה"ק : חדשות ברסלב : שיחות מוהרא"ש : breslevcenter-אידיש : שאלות ותשובות בחסידות ברסלב : חסידות ברסלב : תולדות חייו של רבי נחמן מברסלב : גוגל פלוס : רבי נחמן מברסלב : שאל את הרב
עיצוב אתרים - BetaGroup