חדשות ברסלב שו"ת ברסלב מאמרים ספרי ברסלב וידאו
עוגת בסיס

עוגת בסיס

מתכון: ר. רביבו | פורסם: ח' אייר תשע"ז, 04/05/2017



זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | פרווה

חומרים:

5 ביצים

11/2 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

1 שקית אבקת אפיה

1 כוס מיץ תפוזים / מים

2 כוסות קמח

אופן ההכנה:

להפריד ביצים, את החלמונים ביחד עם אבקת האפיה מערבבים ומניחים בצד.

את החלבונים מקציפים ביחד עם הסוכר בהדרגה לקצב יציב.

מוסיפים את כל החומרים.

ניתן לאפות ב-3 אינגליש קייק או בתבנית בינונית בגודל.

טיפ: בעוד העוגה חמה ניתן לעשות לה מיצוק עם כוס מים חמים ו-3 כפות סוכר ולצקת מעל העוגה.

טיפ: ליצירת שכבות לפרוס את העוגה לחצי למרוח בקרם ולסגור. לצפות את העוגה בקרם ולקשט.

טיפ: לעוגת סברינה: לעשות את כל שלבי העוגה ולאפות בתבניות שקעים המתאימות לסברינה ובמיצוק מוסיפים טיפה רום ומשקים כל סברינה לקצפת: שמנת מתוקה מקציפים עם 2 כפות סוכר וללא אינסטנט פודינג מזלפים מעל ובהגשה על הצלחת יוצקים 2 כפות סירופ מייפל שברי אגוזים מניחים מעל את הסברינה ומקשטים מעל הקצפת עם תותים.

בתיאבון!

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il

פינת המתכונים של 'ברסלב סיטי' »


עוד מפינת המתכונים:



מתכון-עוגת-שוקולד-לוטוס
מתכון-קציצות-אבוחצירא מתכון-חזה-עוף-ממולא

0 תגובות

הוספת תגובה
שם:
כותרת:
תוכן:
 
מפת אתר : ברסלב סיטי בפייסבוק : ברסלב סיטי ביוטיוב : ברסלב סיטי בגוגל+ : ברסלב סיטי בטוויטר : צור קשר : שיעורים להאזנה : שיעורים לצפיה : קונטרסים לקריאה : אש קודש : ספריית האתר : קבל עידכונים : מכתבי מוהרא"ש לגברים : מכתבי מוהרא"ש לנשים : קרן הדפסה : ביקורי הצדיק בארה"ק : חדשות ברסלב : שיחות מוהרא"ש : שאלות ותשובות בחסידות ברסלב : חסידות ברסלב : תולדות חייו של רבי נחמן מברסלב : גוגל פלוס : רבי נחמן מברסלב : שאל את הרב
עיצוב אתרים - BetaGroup