חדשות ברסלב שו"ת ברסלב מאמרים ספרי ברסלב וידאו
עוגת ג'לי

עוגת ג'לי

מתכון: ל. אדרי | פורסם: א' אייר תשע"ז, 27/04/2017



זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | פרווה

חומרים:

11/2 כוסות קמח

4 ביצים

3/4 כוס שמן

1 כוס סוכר

1 כוס מיץ תפוזים

1 שקית א. אפיה

1 שקית סוכר וניל
 

חומרים לקצפת:

קצפת צמחית

אינסטנט פודינג וניל

1/2 כוס מים / חלב סויה
 

לג'לי:

2 חב' של גלי בטעם תות או כל טעם אחר.
 

לקישוט:

פלחים של תותים או כל פרי שרוצים.
 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים של העוגה.

שופכים לתבנית בקוטר 26  או תבנית גדולה ואופים בחום של 180 מעלות בערך חצי שעה.

להוציא מהתנור ולהבריש בעזרת מברשת עם מיץ תפוזים מעט.

שמתקרר להקציף את השמנת עם אינסטנט ומים / סויה ולמרוח מעל העוגה.

להכין את הגלי כמו הוראות ההכנה שלו לתת לזה לנוח בצד שיהיה פושר (חשוב לערבב את זה מידיי פעם) לחתוך לפלחים את התותים להניח מעל הקצפת ובעזרת מצקת ליצוק מעל התותים. 
 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il

פינת המתכונים של 'ברסלב סיטי' »


עוד מפינת המתכונים:



מתכון-עוגת-שוקולד-לוטוס
מתכון-קציצות-אבוחצירא מתכון-חזה-עוף-ממולא

0 תגובות

הוספת תגובה
שם:
כותרת:
תוכן:
 
מפת אתר : ברסלב סיטי בפייסבוק : ברסלב סיטי ביוטיוב : ברסלב סיטי בגוגל+ : ברסלב סיטי בטוויטר : צור קשר : שיעורים להאזנה : שיעורים לצפיה : קונטרסים לקריאה : אש קודש : ספריית האתר : קבל עידכונים : מכתבי מוהרא"ש לגברים : מכתבי מוהרא"ש לנשים : קרן הדפסה : ביקורי הצדיק בארה"ק : חדשות ברסלב : שיחות מוהרא"ש : breslevcenter-אידיש : שאלות ותשובות בחסידות ברסלב : חסידות ברסלב : תולדות חייו של רבי נחמן מברסלב : גוגל פלוס : רבי נחמן מברסלב : שאל את הרב
עיצוב אתרים - BetaGroup