חדשות ברסלב שו"ת ברסלב מאמרים ספרי ברסלב וידאו
פאי שקדים

פאי שקדים

מתכון: מ. ברדוגו | פורסם: כ"ז ניסן תשע"ז, 23/04/2017



זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | פרווה

חומרים:

2 כוסות קמח

1 ביצה

100 גרם מרגרינה

1 שקית אבקת אפיה

1 שקית סוכר וניל

200 גרם חלווה מגורדת

100 גרם שקדים מלובנים

1 כוס סירופ מייפל

אופן ההכנה:

בקערת המערבל (אפשר גם ידני) שמים את הקמח, ביצה, מרגרינה, אבקת אפיה וסוכר וניל.

מערבלים לקבלת בצק. ומשטחים על תבנית פאי 24/26. מעל הבצק מניחים את החלווה המגורדת ואת השקדים המלובנים.

אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל20 דקות.

מוצאים ושופכים 1 כוס סירופ מייפל.

מצננים ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il

 

פינת המתכונים של 'ברסלב סיטי' »


עוד מפינת המתכונים:



מתכון-עוגת-שוקולד-לוטוס
מתכון-קציצות-אבוחצירא מתכון-חזה-עוף-ממולא

0 תגובות

הוספת תגובה
שם:
כותרת:
תוכן:
 
מפת אתר : ברסלב סיטי בפייסבוק : ברסלב סיטי ביוטיוב : ברסלב סיטי בגוגל+ : ברסלב סיטי בטוויטר : צור קשר : שיעורים להאזנה : שיעורים לצפיה : קונטרסים לקריאה : אש קודש : ספריית האתר : קבל עידכונים : מכתבי מוהרא"ש לגברים : מכתבי מוהרא"ש לנשים : קרן הדפסה : ביקורי הצדיק בארה"ק : חדשות ברסלב : שיחות מוהרא"ש : שאלות ותשובות בחסידות ברסלב : חסידות ברסלב : תולדות חייו של רבי נחמן מברסלב : גוגל פלוס : רבי נחמן מברסלב : שאל את הרב
עיצוב אתרים - BetaGroup