חדשות ברסלב שו"ת ברסלב מאמרים ספרי ברסלב וידאו
פבלובה שקדים לפסח

פבלובה שקדים

מתכון: ד. וינשטיין | פורסם: ז' ניסן תשע"ז, 3/04/2017



זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | חלבי

חומרים:

למרנג -

4 חלבונים l /xl

1 כוס סוכר ( חד פעמי )

80 גרם אבקת סוכר

100 גרם אבקת שקדים

למילוי הקצפת –

11/2 מכלים קצפת פרווה / חלבית ( 375 מ"ל )

1 כף אבקת נס קפה

3 כפות אינסטנט פודינג וניל

גנאש שוקולד –

100 גרם שוקולד מריר

1/2 מכל קצפת פרווה / חלבית

אופן ההכנה:

מרנג - מקציפים חלבונים, שהקצף עולה מכניסים את הסוכר בהדרגה לקצף קשה ויציב. ומקפלים אבקת סוכר ואבקת סוכר לקצף.

לוקחים שק זילוף עם צנטר. ממלאים בשק זילוף את המרנג. מזלפים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה עיגולים בקוטר הרצוי עדיף טיפה גדול.

אופים בתנור שחומם מראש ל100 מעלות כשעה וארבעים עד שהקצף נהיה קשה ויציב. מצננים. 

למילוי הקצפת – מקציפים את הקצפת ביחד עם נס קפה ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה.

גנאש שוקולד – בסיר על אש נמוכה, ממיסים את השוקולד וקצפת.

הרכבה: לוקחים עיגול של מרנג מורחים עליו קצפת. מעל הקצפת שוב מניחים מרנג ומעליו מורחים שוב קצפת מקפאים. כשמתקשה מוצאים שופכים מעט מעל את הגנאש ושוב מקפאים עד להגשה. 

טיפ: אפשר למרוח מעל לכל העיגולים קצפת ופשוט להרכיב אחד על השני. מתקבל 4 שכבות- 2 מרנג 2 קצפת שמעליהם הגנאש.  

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il

 

פינת המתכונים של 'ברסלב סיטי' »


עוד מפינת המתכונים:



מתכון-עוגת-שוקולד-לוטוס
מתכון-קציצות-אבוחצירא מתכון-חזה-עוף-ממולא

0 תגובות

הוספת תגובה
שם:
כותרת:
תוכן:
 
מפת אתר : ברסלב סיטי בפייסבוק : ברסלב סיטי ביוטיוב : ברסלב סיטי בגוגל+ : ברסלב סיטי בטוויטר : צור קשר : שיעורים להאזנה : שיעורים לצפיה : קונטרסים לקריאה : אש קודש : ספריית האתר : קבל עידכונים : מכתבי מוהרא"ש לגברים : מכתבי מוהרא"ש לנשים : קרן הדפסה : ביקורי הצדיק בארה"ק : חדשות ברסלב : שיחות מוהרא"ש : שאלות ותשובות בחסידות ברסלב : חסידות ברסלב : תולדות חייו של רבי נחמן מברסלב : גוגל פלוס : רבי נחמן מברסלב : שאל את הרב
עיצוב אתרים - BetaGroup