חדשות ברסלב שו"ת ברסלב מאמרים ספרי ברסלב וידאו
פנקייק

פנקייק

מתכון: ס. תורג'מן | פורסם: י"ח אייר תשע"ז, 14/05/2017



זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | חלבי

חומרים:

1 כוס קמח

4 כפות סוכר

1 ביצה

1 שקית א. אפיה

2 סוכר וניל

1 גביע אשל

1/2 מגביע האשל למלא בחלב  ( 100 מ"ל)

2 כפות שמן

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים ולתת לתערובת לנוח מעט.

בפלטה מיוחדת לפנקייקים או במחבת מחממים טוב עם מעט שמן וחמאה.

לוקחים עם מצקת את הבלילה ויוצקים על המחבת החם ובתנועות סיבוביות מפזרים את הבלילה שתתפשט על כל המחבט.

לחכות שבבלילה יש חורים חורים ואפוי זהוב מלמטה והופכים לצד השני.

כך לכל הבלילה.

מוצאים ומורחים ומזלפים כל מה שרוצים.

טיפ: במקום אשל השתמשנו ביוגורט פחות מ3% שומן יצא מעולה.

טיפ: יש להשתמש במחבת טפלון שלא ידבק. לפעמים הפנקייקים הראשונים לא יוצאים טוב ואותם הכי כיף לזלול.

טיפ: אפשר לעשות במחבת גדולה וממש לעשות מהבלילה עלה דק ויוצא כמו קרפ.

טיפ: למרוח בשוקולד איכותי ולפזר - חלווה, אגוזים- ברס, קוקוס, פקאנים, מקופלת וכו'.

בתיאבון!

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il

פינת המתכונים של 'ברסלב סיטי' »


עוד מפינת המתכונים:



מתכון-עוגת-שוקולד-לוטוס
מתכון-קציצות-אבוחצירא מתכון-חזה-עוף-ממולא

0 תגובות

הוספת תגובה
שם:
כותרת:
תוכן:
 
מפת אתר : ברסלב סיטי בפייסבוק : ברסלב סיטי ביוטיוב : ברסלב סיטי בגוגל+ : ברסלב סיטי בטוויטר : צור קשר : שיעורים להאזנה : שיעורים לצפיה : קונטרסים לקריאה : אש קודש : ספריית האתר : קבל עידכונים : מכתבי מוהרא"ש לגברים : מכתבי מוהרא"ש לנשים : קרן הדפסה : ביקורי הצדיק בארה"ק : חדשות ברסלב : שיחות מוהרא"ש : שאלות ותשובות בחסידות ברסלב : חסידות ברסלב : תולדות חייו של רבי נחמן מברסלב : גוגל פלוס : רבי נחמן מברסלב : שאל את הרב
עיצוב אתרים - BetaGroup