|
||||||||||||
חזה עוף ממולא עם פטריות מתכון: א. חלילי | פורסם: א' אייר תשע"ז, 27/04/2017 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||
זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | בשרי | ||||||||||||
|
||||||||||||
חומרים:
שניצל פרוס דק חתוך לחצי
1
בצל קצוץ
פטרוזליה קצוצה
פירורי לחם
קמח תפו"א
שמן
אופן ההכנה:
לטחון במעבד מזון בצל פטריות ופטרוזליה דק דק ולהוסיף תבלינים (מלח,
לערבב לטגן להשחמה ולקרר.
לקחת פרוסת שניצל ולשים תערובת ולגלגל כמו מעטפה.
לשים בביצה ואז בקמח תפו"א ככה לסדר בתבניות ולתת מנוחה כשעתיים
להוציא לטגן בשמן עמוק.
לשים בתבנית.
לקחת 21 כוס סילאן, 2 כפות סויה, לימון סחוט אחד, ושום כתוש לערבב
בתיאבון! הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il |
||||||||||||
|