עוגת שוקולד לוטוס מתכון: ס. חזקיה | פורסם: י"ח שבט תשע"ז, 14/02/2017 |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
זמן הכנה: 20 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | פרווה | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
חומרים:
2 חב' שוקולד מריר
1/4 כוס קצפת צמחית / קרם
1/4 כוס ממרח לוטוס
5 ביצים
1/2 כוס סוכר
לציפוי הקצפת מעל:
1 קצפת צמחית
2 כפות ממרח לוטוס
אופן ההכנה:
במיקרוגל או בסיר על אש נמוכה ממיסים את השוקולד והקצפת צמחית.
מוסיפים 1/4 כוס ממרח לוטוס ומערבבים.
שמתקרר מוסיפים 5 חלמנים.
להקציף 5 חלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
1/3 מהתערובת של הקצף מטמיעים בשוקולד וכל שאר הקצף בתנועות עטיפה.
לרפד תבנית גדולה בנייר אפיה או לשמן תבנית להכניס לתנור שחומם מראש
להקציף את הקצפת צמחית עם הממרח לוטוס ולצפות כשהעוגה קרה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il |
||||||||||||||||||||||||
|