"טרשי" סלט הדלעת שהולך מזה עידנים יד ביד עם המאכל האהוב קוסקוס. אז איך מכינים את זה? ואיזה תיבול סודי שמים בתוכו? מתכון: 'הטריפולטאי' | פורסם: ו' חשוון תשע"ז, 07/11/2016 |
|||||||||
|
|||||||||
|
|||||||||
זמן הכנה: חצי שעה | בישול: עד שיהיה רך למגע | דרגת קושי: קל | פרווה |
|||||||||
|
|||||||||
מרכיבים:
■ רבע דלעת (ניתן להכין גם עם דלורית, חציל, וקישוא אבל דלעת זה הסוד)
■ 2 כפות שמן בערך
■ 2 כפות פפריקה אדומה מתוקה/חריפה
■ כף מלח
■ כף כמון
■ ראש שום קצוץ דק
■ פלפל חריף קצוץ דק דק (אופיציאנלי) |
|||||||||
|
|||||||||
אופן ההכנה:
1. שמים בסיר מיים את הדלעת, מביאים להרתחה ומנמיכים את האש עד שהדלעת רכה למגע ונמעכת.
2. שמים במסננת עד שיצאו מהדלעת כל הנוזלים.
3. מועכים. 4. מוסיפים את השמן, פפריקה, כמון, מלח, שום, (פלפל) ומערבבים. 5. מגישים ביחד עם הקוסקוס וזה מעדן.
בתיאבון. |
|||||||||
|
|||||||||
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
יש לך מתכון טוב? אתם מוזמנים לכתוב: info@breslevcity.co.il |
|||||||||
|
|||||||||