![]() |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
חזה הודו עם פירות יבשים מתכון: א. חלילי | פורסם: כ"ב אדר תשע"ז, 20/03/2017 |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
זמן הכנה: 20 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | בשרי | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
רכיבים: חתיכות הודו פירות יבשים (צימוקים חמוציות, משמשים חתוכים, ושזיפים חתוכים) בצל אופן ההכנה: לטגן רצועות בצל להוסיף את הפירות היבשים ולטגן עד ריכוך. לתבל עם מלח גס, פלפל שחור גרוס, כמון, אבקת מרק, כורכום, 2 כפות מגורד טיפה, ו4 כפות סילאן. להוסיף את החתיכות הודו לטגן כעוד מספר דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: [email protected] |
||||||||||||||||||||||||
|