|
||||||||||||||||||||||||
חזה הודו עם פירות יבשים מתכון: א. חלילי | פורסם: כ"ב אדר תשע"ז, 20/03/2017 |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
זמן הכנה: 20 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | בשרי |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
רכיבים:
חתיכות הודו
פירות יבשים (צימוקים חמוציות, משמשים חתוכים, ושזיפים חתוכים)
בצל
אופן ההכנה:
לטגן רצועות בצל להוסיף את הפירות היבשים ולטגן עד ריכוך.
לתבל עם מלח גס, פלפל שחור גרוס, כמון, אבקת מרק, כורכום, 2 כפות
מגורד טיפה, ו4 כפות סילאן.
להוסיף את החתיכות הודו לטגן כעוד מספר דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il |
||||||||||||||||||||||||
|