|
||||||||||||
כדורי שוקולד מתכון: ס. תורג'מן | פורסם: י"ח אייר תשע"ז, 14/05/2017 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||
זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | חלבי או פרווה |
||||||||||||
|
||||||||||||
חומרים:
2 חב' פתי בר כהה / קלאסי / לוטוס.
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 כף אבקת נס קפה
11/4 כוס מים / חלב
מעט תמצית וניל
ציפוי:
150 גרם שוקולד מריר
1/2 מיכל קצפת צמחית / שמנת מתוקה.
קוקוס טחון / סוכריות צבעוניות / שוקולד חלב לבן מומס.
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים לבצק רך לעבודה.
להמיס על הגז את השוקולד מריר עם הקצפת צמחית / השמנת המתוקה
לטבול כל כדור בשוקולד
ולגלגל בקוקוס / סוכריות צבעוניות / לעשות פסים עם שוקולד לבן מומס.
טיפ: הבצק צריך להיות מעט רך ונעים לעבודה.
טיפ: ניתן לשדרג ולהכניס מעדן שוקולד לעיסה.
טיפ: רעיון להגשה – כל כדור לנעוץ בשיפוד קצר לא ארוך ולהכניס לתוך
טיפ: לעשות כדורים קטנים קטנים
טיפ: במקום כדורי שוקולד לשטוח את העיסה בתבנית בינונית בגודל ומעל
בתיאבון! הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il |
||||||||||||
|