![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
כדורי שוקולד מתכון: ס. תורג'מן | פורסם: י"ח אייר תשע"ז, 14/05/2017 |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | חלבי או פרווה | ||||||||||||
|
||||||||||||
חומרים: 2 חב' פתי בר כהה / קלאסי / לוטוס. 100 גרם אגוזי מלך קצוצים 2 שקיות סוכר וניל 3/4 כוס שמן 1 כף אבקת נס קפה 11/4 כוס מים / חלב מעט תמצית וניל ציפוי: 150 גרם שוקולד מריר 1/2 מיכל קצפת צמחית / שמנת מתוקה. קוקוס טחון / סוכריות צבעוניות / שוקולד חלב לבן מומס. אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים לבצק רך לעבודה. להמיס על הגז את השוקולד מריר עם הקצפת צמחית / השמנת המתוקה לטבול כל כדור בשוקולד ולגלגל בקוקוס / סוכריות צבעוניות / לעשות פסים עם שוקולד לבן מומס. טיפ: הבצק צריך להיות מעט רך ונעים לעבודה. טיפ: ניתן לשדרג ולהכניס מעדן שוקולד לעיסה. טיפ: רעיון להגשה – כל כדור לנעוץ בשיפוד קצר לא ארוך ולהכניס לתוך טיפ: לעשות כדורים קטנים קטנים טיפ: במקום כדורי שוקולד לשטוח את העיסה בתבנית בינונית בגודל ומעל בתיאבון! הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: [email protected] |
||||||||||||
|