לביבות תפוחי אדמה עם תירס ובצל עטופים בפירורים מתכון: א. חלילי | פורסם: כ"א כסלו תשע"ז, 21/12/2016 |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
זמן הכנה: 20 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | פרווה | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
חומרים:
5 תפו"א מבושלים עד ריכוך
קופסת תירס קטנה מסוננת
2 בצלים בנונים מטוגנים עד להשחמה
כוס קמח תפו"אביצה ופירורים
אופן ההכנה: לשלוק את התפו"א עד למרקם רך
להוסיף את הביצה ואת הכוס קמח תפו"א את התירס והבצל
לערבב להוסיף מלח פלפל שחור אבקת מרק וטיפה כמון
לתת מנוחה כחצי שעה בצד
לאחר כחצי שעה ליצוק ריבועים ולטבול בביצה ופירורים לטגן בשמן עמוק אבל על אש נמוכה שהשמן רותח.
בתיאבון! |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il |
||||||||||||||||||||||||
|