|
||||||||||||
סופלה שוקולד מתכון: מ. ברדוגו | פורסם: כ"ז ניסן תשע"ז, 23/04/2017 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||
זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | פרווה | ||||||||||||
|
||||||||||||
חומרים:
100 גרם שוקולד חלב
50 גרם חמאה
4 כפות סוכר
קורט מלח
1/2 כוס קמח תופח
2 ביצים
אופן ההכנה:
לחמם במיקרוגל שוקולד וחמאה עד להמסה ושהמרקם חלק.
להוסיף סוכר ומלח ולערבב בעדינות. להוסיף קמח ואז בהדרגה להכניס
להשים בעטרות נייר או בתבנית שקעים.
לאפות בחום 160 לכ 10 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il |
||||||||||||
|