|
||||||||||||
עוגת גבינה לפסח מתכון: ס. תורג'מן | פורסם: ז' ניסן תשע"ז, 3/04/2017 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||
זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | חלבי | ||||||||||||
|
||||||||||||
חומרים:
6 ביצים
11/2 כוסות סוכר
2 גבינה 5%
1 גבינה 9%
1 שמנת חמוצה
1 סוכר וניל
4 כפות קמח תפוחי אדמה
אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים ומקציפים חלבונים עם כוס סוכר בהדרגה לקצף קשה
בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים ובתנועות עטיפה את קצף החלבונים.
(בהתחלה לוקחים 1/3 מקצף החלבונים ופשוט מערבבים בלי עטיפה ואת ה2/3
לוקחים תבנית 26 אפשר עגולה ומגבהים לה את השוליים ע"י נייר כסף
מחממים תנור לחום של 200-220 מעלות מכניסים תבנית אפיה שבפנים יש מים
מעל המים מניחים את התבנית העגולה של העוגה כ-10 דק ומורידים את המעלות
ניתן לצפות בקצפת כשמתקרר 2 שמנת מתוקה + אינסטנד פודינק וניל + 1
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: [email protected]
|
||||||||||||
|