![]() |
||||||||||||||||||||||||
עוגת גבינה מושלמת לשבת מתכון: ע. נעים | פורסם: י"ד כסלו תשע"ז, 14/12/2016 |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
זמן הכנה: 20 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | חלבי | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
חומרים לבצק: 200 גרם חמאה ( 2 חב' ) 3 כוסות קמח 4 כפות סוכר 1 ביצה 1 שקית אבקת אפיה למלית: 2 שמנת מתוקה 1 אינסטנט פודינג וניל 500 גר גבינה לבנה 5% -9% 11/4 כוסות חלב 1/2 כוס סוכר אופן ההכנה: בצק: יש להמיס את החמאה במיקרוגל או על סיר באש נמוכה. להוסיף את כל החומרים לבצק וללוש היטב. לחלק את הבצק ל2/3 ו1/3. בתבנית אפיה בקוטר 26 מרפדים ב2/3 בצק. וה1/3 בצק על נייר אפיה לא חשוב באיזה צורה (לפירורים מעל) אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ20-25 דק' עד שנהיה זהוב. מוציאים ומקררים את הבצק. למלית: להקציף שמנת מתוקה ואינסטנט. להוסיף גבינה לבנה, חלב וסוכר להמשיך להקציף. הרכבה: לשפוך את המילוי מעל 2/3 הבצק האפוי שבתבנית. טיפ: אפשר להכין כדורי גבינה מאותה המלית שאליה מכניסים חב' וחצי של פתי בר טיפ: במקום הגבינה הלבנה ניתן להשתמש בשמנת חמוצה לעוגת שמנת ופירורים.
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: [email protected] |
||||||||||||||||||||||||
|