|
||||||||||||
פאי שקדים מתכון: מ. ברדוגו | פורסם: כ"ז ניסן תשע"ז, 23/04/2017 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||
זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | פרווה | ||||||||||||
|
||||||||||||
חומרים:
2 כוסות קמח
1 ביצה
100 גרם מרגרינה
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
200 גרם חלווה מגורדת
100 גרם שקדים מלובנים
1 כוס סירופ מייפל
אופן ההכנה:
בקערת המערבל (אפשר גם ידני) שמים את הקמח, ביצה, מרגרינה, אבקת אפיה
מערבלים לקבלת בצק. ומשטחים על תבנית פאי 24/26. מעל הבצק מניחים את
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל20 דקות.
מוצאים ושופכים 1 כוס סירופ מייפל.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il
|
||||||||||||
|