![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
פאי שקדים מתכון: מ. ברדוגו | פורסם: כ"ז ניסן תשע"ז, 23/04/2017 |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | פרווה | ||||||||||||
|
||||||||||||
חומרים: 2 כוסות קמח 1 ביצה 100 גרם מרגרינה 1 שקית אבקת אפיה 1 שקית סוכר וניל 200 גרם חלווה מגורדת 100 גרם שקדים מלובנים 1 כוס סירופ מייפל אופן ההכנה: בקערת המערבל (אפשר גם ידני) שמים את הקמח, ביצה, מרגרינה, אבקת אפיה מערבלים לקבלת בצק. ומשטחים על תבנית פאי 24/26. מעל הבצק מניחים את אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל20 דקות. מוצאים ושופכים 1 כוס סירופ מייפל.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: [email protected]
|
||||||||||||
|