|
||||||||||||
פבלובה שקדים מתכון: ד. וינשטיין | פורסם: ז' ניסן תשע"ז, 3/04/2017 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||
זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | חלבי | ||||||||||||
|
||||||||||||
חומרים:
למרנג –
4 חלבונים l /xl
1 כוס סוכר ( חד פעמי )
80 גרם אבקת סוכר
100 גרם אבקת שקדים
למילוי הקצפת –
11/2 מכלים קצפת פרווה / חלבית ( 375 מ"ל )
1 כף אבקת נס קפה
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
גנאש שוקולד –
100 גרם שוקולד מריר
1/2 מכל קצפת פרווה / חלבית
אופן ההכנה:
מרנג – מקציפים חלבונים, שהקצף עולה מכניסים את הסוכר בהדרגה לקצף קשה ויציב.
לוקחים שק זילוף עם צנטר. ממלאים בשק זילוף את המרנג. מזלפים על תבנית
אופים בתנור שחומם מראש ל100 מעלות כשעה וארבעים עד שהקצף נהיה קשה
למילוי הקצפת – מקציפים את הקצפת ביחד עם נס קפה ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה.
גנאש שוקולד – בסיר על אש נמוכה, ממיסים את השוקולד וקצפת.
הרכבה: לוקחים עיגול של מרנג מורחים עליו קצפת. מעל הקצפת שוב מניחים מרנג טיפ: אפשר למרוח מעל לכל העיגולים קצפת ופשוט להרכיב אחד על השני. מתקבל 4
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il
|
||||||||||||
|