מצרכים:
900 גרם בצק שמרים קנוי מופשר (*למי שרוצה להכין את הבצק בעצמו מצורף לינק בתחתית המתכון)
ממרח שוקולד חלבי/פרווה
*ביצה טרופה לציפוי
אופן הכנה:
-פורשים את בצק השמרים על משטח עבודה וחותכים לשני חלקים שווים.
-מניחים בצק אחד על נייר אפיה ומרדדים מעט עם מערוך לריבוע.
-מורחים ממרח שוקולד באופן שווה על כל החלק העליון של הבצק (4-5 כפות ממרח).
-מקפלים את הבצק לשניים ומהדקים. מרדדים קלות בעזרת מערוך.
-חותכים למשולשים ארוכים. מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב לדק, לצורה של רוגלך. מניחים על נייר אפיה.
-חוזרים על הפעולה עם החצי הנוסף של הבצק.
-מכסים את הרוגלכים במגבת ומתפיחים במשך שעה-שעה וחצי.
-מברישים את הרוגלכים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 15-20 דקות, עד להזהבה.