|
||||||||||||
קציצות צלעות מתכון: א. חלילי | פורסם: ב' ניסן תשע"ז, 29/03/2017 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||
זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | בשרי |
||||||||||||
|
||||||||||||
חומרים:
• בשר טחון בקר צלעות מס' 2
• בצל טחון
• שום כתוש
• חציל מטוגן עבה
אופן ההכנה:
• לטגן חצילים
• לטחון בצל ושום לערבב עם הבשר להוסיף אגוז מוסקט טיפה מלח פלפל שחור מרק עוף.
• לקחת כל פרוסת חציל ולשים בתוך קציצה ולשטח לטגן ולפזר שומשום שחור.
• לאחר מכן להניח בתבנית ולהכין רוטב מזרחי: כמון, כורכום, תבלין בשר, בהרט טיפה,
אבקת מרק,מלח,2 כפות סויה, 2
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il
|
||||||||||||
|