רוגעלך כמו בקונדיטוריה מתכון: מ. ברדוגו | פורסם: ז' טבת תשע"ז, 05/01/2017 |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
זמן הכנה: 20 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | חלבי | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
חומרים: 31/2 כוסות קמח 1/2 שקית שמרית טריה 2/3 כוס חלב פושר 2 ביצים 1/3 כוס סוכר 1 שקית סוכר וניל 100 גרם חמאה מומסת, פושרת 1 כפית מלח למילוי: 1 כוס סוכר 3/4 כוס קקאו 1 כפית קינמון 200 גרם חמאה מומסת להברשה: 1 ביצה טרופה 1 כף מים לסירופ: 1/2 כוס מים 1 כוס סוכר הוראות ההכנה: לבצק – בקערת המיקסר עם וו לישה, מערבלים את הקמח ושמרית. מוסיפים חלב, מכסים את הבצק. ומניחים לתפיחה כשעה. למלית – מערבבים יחד את כל החומרים. מעבירים למקרר ומצננים תוך כדי הרכבת הרוגלעך – מוצאים את הבצק מהקערה למשטח מקומח ומחלקים ל6 חלקים מברישים בביצה עם המים. ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ20-15 סירופ – בסיר מחממים מים וסוכר על אש בינונית תוך כדי ערבוב עד שהסוכר כשהרוגלכים מוכנים מוצאים מהתנור ומברישים בסירופ. מצננים ומגישים.
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il |
||||||||||||||||||||||||
|