ט"ו בשבט מגיע – חג לאילנות, ו'ברסלב סיטי' מגיש מתכון קליל להכנת סלט פירות • לבריאות! מתכון: ברסלב סיטי | פורסם: י"ד שבט תשע"ד, 15/01/2014 |
|
|
זמן הכנה: 10 דקות | דרגת קושי: קל | פרווה |
|
מרכיבים ל-6 מנות: ■ 4 תפוחים אדומים ■ 2 תפוחים ירוקים (ירוק בהיר) ■ 4 בננות ■ 3 תפוזים (בינוניים) ■ 3 אגסים ■ חמוציות (לפי הבחירה)
■ חופן קטן של אגוזים קצוצים
■ חצי כף סוכר
■ רבע כוס מיץ תפוזים (עדיף טבעי)
■ רבע כוס מיץ ענבים (תירוש)
■ חצי לימון סחוט |
|
אופן ההכנה:
1. חותכים את הפירות לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
2. מוסיפים את החמוציות ושאר המצרכים, ומערבבים יחד.
3. מוזגים לצלחות ומגישים לאורחים.
טיפ:
■ אם רוצים שהסלט יהיה קצת יותר מתוק, אפשר להשתמש במקום באגוזים בפקאן סיני (באותה כמות).
■ אפשר להוסיף מעט גרגירי רימון ועלי נענע טרייה לקישוט. |
|
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
יש לכם מתכון טוב? אתם מוזמנים לכתוב: info@breslevcity.co.il
|