מצרכים:
2 תפוחי אדמה בינוניים מגורדים גס
בצל בינוני מגורד דק
2 ביצים
מצה רטובה מפוררת (לא חובה)
תיבול: כפית כורכום, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה:
-מניחים את כל החומרים בקערה וטורפים יחד.
-מחממים מחבת עם כף וחצי שמן ושופכים את התערובת למחבת. מנמיכים את האש ומכסים. כעבור 15-20 דקות כשהפשטידה מתנתקת בקלות מהמחבת, הופכים לצד השני ומשאירים כ-15 דקות נוספות עד להזהבה.
הערה: יש להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק, כמו טפלון.