מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 151 גרם למנה\ יחידה (תלוי בגודל המנה).
- בצק העלים
- בצק עלים מצונן ומרודד, מוכן לאפיה – חבילה (300 גרם)
- הקרם
- שמנת מתוקה 38% – 2 קופסאות קרטון – סה"כ (500 מ"ל)
- אינסטנט פודינג בטעם וניל -קופסאות קרטון (80 גרם)
- חלב -כוס (240 מ"ל)
- אבקת סוכר – 3 כפות – סה"כ (48 גרם)
- תמצית וניל -כפית (5 מ"ל)
- הקישוט
- אבקת סוכר – 2 כפות – סה"כ (32 גרם)
-
אופן הכנת המתכון
- דרגת קושי: מתחיל
- זמן אפיה: מעל חצי שעה
- חלבי.
- 1 לחתוך את בצק העלים באופן שבו תרצו להגיש אותו (אני חתכתי ל- 3 חלקים).
- 2 להניח את חתיכות הבצק על תבניות מרופדות בנייר אפייה ולחורר בעזרת מזלג לאורך כל הבצק (אפשר לפזר מעל מעט סוכר לבן).
- 3 לאפות את הבצק למשך כ- 10-15 דקות עד שהוא מזהיב ולקרר לחלוטין.
- 4 בינתיים להכין את הקרם: להקציף את כל המצרכים יחד עד לקבלת קצף עומד.
- 5 להניח את שכבת הבצק הראשונה, עליה למרוח שליש מכמות הקרם וכן הלאה (למראה יפה יותר מומלץ להכניס את הקרם אל שק זילוף ולזלף איך שאוהבים).
- טיפ שלי: מומלץ להקפיא את העוגה ורק לאחר מכן לפרוס אותה, להפשיר כ- 15 דקות ולפדר באבקת סוכר לפי הטעם (לא חובה).
- 6 מתקבלת עוגת קרמשניט קלה וממכרת!
- 7 בתיאבון