האמא מותשת והילדים רעבים? קבלו מתכון קל, פשוט וטעים לארוחת צהריים קלילה בין הניקיונות לפסח מתכון: 'הבנות של בלימי' | פורסם: ח' ניסן תשע"ד, 08/04/2014 |
|
|
זמן הכנה: 10 דקות | זמן אפייה: 30 דקות | דרגת קושי: קל | בשרי |
|
מרכיבים: ■ מגש כנפיים ■ דבש ■ בצל ■ פפריקה ■ מלח ■ שקית קוקי |
|
אופן ההכנה: 1. מרתיחים את הכנפיים בסיר מים במשך 15 דקות כדי להוציא את השומן והלכלוך. 2. מניחים במסננת ושוטפים במים קרים, ובמקביל מטגנים במחבת בצל עד להזהבה. 3. מניחים את הכנפיים בתוך קערה, מוסיפים את הבצל, ומטבלים בדבש, מלח, ופפריקה בכמות נדיבה ומערבבים. 4. מחממים את התנור לטמפרטורה של 175 מעלות, מכניסים את הכנפיים לתוך שקית קוקי ומכניסים לתנור למשך 30 דקות. בתיאבון! |
|
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
יש לכם מתכון טוב? אתם מוזמנים לכתוב: info@breslevcity.co.il
|