מצרכים: תבנית ענק
כוס 180 קרה
לבצק
½7 כוסות קמח
1 מרגרינה קרה קוביות
1 כוס שמן
5 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
6 חלמונים
¾ כוס מים
*מילוי*
6 חלבונים
½2 כוסות סוכר
6 כפות קפה נמס
2 סוכר וניל
*אופן הכנה*
מכינים בצק במיקסר לבצק אחיד מחלקים ל 4 חלקים
מרדדים כל חלק בין שתי נירות אפיה ושומרים במקרר אחד על השני
בינתיים מקציפים חלבונים מוסיפים סוכר ושאר החומרים לקצף יציב מחלקים ל3 חלקים
*הרכבת העוגה*
מכניסים בצק הראשון לתבנית ענק מורדים בעדינות הנייר אפיה שנמצא מעל הבצק
מורחים שכבה אחת מהקצף ומיישרים.
מעל זה הופכים בצק שני מקפלים מעט את הבצק שנשאר בצדדים שיצא אחיד.
מורחים שוב קרם ושוב בצק עד שמסיימים כל השכבות
דוקרים מעט עם סכין למעלה
את הבצק שלא יתפח יותר מידי
אופים כ30 דקות הזהבה נאה על 180 מעלות.
מוצאים את העוגה מהתנור ומקררים היטב
חותכים לקוביות מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
העוגה מצוינת בהקפאה
בהצלחה ובתאבון⚘️⚘️⚘️⚘️
באדיבות: דנה זלצמן