זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 25 עוגיות
סוג: פרווה
2 כוסות (280 ג’) קמח לבן (*אפשר לשלב כוס קמח כוסמין מלא)
שליש כוס (66 ג’) סוכר
חצי כוס (120 מ”ל) שמן
כפית נס קפה מגורען מומסת עם רבע כוס (60 מ”ל) מים רותחים
שליש כוס שוקולד צ’יפס או 65 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
-מערבבים את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת בצקית רכה ומעט דביקה.
-בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים, מניחים בתבנית על נייר האפיה, משטחים לעוגיות בקוטר 4.5-5 ס”מ, עובי כחצי ס”מ ומניחים במרווחים בתבנית על נייר האפיה.
-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 18-20 דקות, עד להזהבה קלה.
-מוציאים את העוגיות מהתנור ומניחים להן להתקרר לגמרי (העוגיות נעשות פריכות לאחר קירור מוחלט).