עוגת שוקולד קלילה וטעימה • הכנה מהירה שמתאימה לאורחים שהגיעו בהפתעה • אל תדאגו, יש מספיק לכולם מתכון: ברסלב סיטי | פורסם: כ"ג אלול תשע"ג, 29/08/2013 |
|
|
זמן הכנה: 20 דקות | דרגת קושי: קל | פרווה |
|
מרכיבים: ■ 1 כוס קמח תופח ■ 1 כוס סוכר ■ 3/4 כוס אבקת שוקולית ■ 3/4 כוס שמן ■ 1/2 מיכל קצפת צמחית ■ 4 ביצים לקרם: ■ 1/2 מיכל קצפת צמחית ■ 3/4 חבילה שוקולד מריר |
|
אופן ההכנה: 1. מערבבים את החומרים היבשים. 2. מוסיפים את הביצים, השמן והקצפת הצמחית ומערבבים באמצעות כף לתערובת אחידה. 3. אופים בחום בינוני עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. הקרם: 1. ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר (ששוברים לקוביות) יחד עם הקצפת. 2. מערבבים עד שמקבלים קרם חלק. 3. שופכים מעל העוגה. לא לריב… יש מספיק לכולם! |
|
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il |