סופגניות שלא תצליחו להפסיק לאכול מתכון: פ. ריימונד | פורסם: י"ד כסלו תשע"ז, 14/12/2016 |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
זמן הכנה: 20 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | חלבי | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
חומרים:
2 גביעי אשל
2 ביצים
5 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
3 כוסות קמח תופח
1 שקית סוכר וניל
שמן לטיגון עמוק
למילוי:
ריבת תות, שוקולד למריחה, ריבת חלב, קרם פטיסייר וכו'.
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים.
בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים הרטובים.
ומאחדים את הקערות. לא לדאוג הבלילה דביקה מאוד.
מחממים בסיר שמן וכשהוא רותח, בעזרת מצקת לשפוך מהבלילה
ליצירת סופגניות גדולות לשפוך הרבה מהמצקת.
ליצירת סופגניות קטנות לשפוך מעט.
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il |
||||||||||||||||||||||||
|