חדשות ברסלב שו"ת ברסלב מאמרים ספרי ברסלב וידאו
סלט חצילים מטוגן

לכבוד שבת זה אחד הסלטים היותר טעימים אצלי בבית, והכי מצחיק שזה מתכון מאולתר שיצא "מחוסר מצרכים"

מתכון: 'הטריפולטאי' | פורסם: י"ד מנחם אב תשע"ו, 18/08/2016



זמן הכנה: 20 דקות | בישול: בינוני | דרגת קושי: קל | פרווה

מרכיבים:

■ 2 חצילים

■ 2 כפות רסק

■ 5 שיני שום

■ כפית מלח

■ שמן

■ פפריקה


אופן ההכנה:

1. חותכים את החצילים לקוביות קטנות.

2. מטגנים בשמן עמוק.

3. לאחר שהחצילים כמעט מטוגנים מוסיפים את השום ומערבבים.

4. לאחר חצי דקה מוסיפים את הרסק והפפריקה והמלח ומערבבים שוב.

5. מטגנים עוד כדקה שתיים ומכבים את האש.

זהו אפשר לקחת עם חתיכת חלה ולהנות.


הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

יש לך מתכון טוב? אתם מוזמנים לכתוב: info@breslevcity.co.il

עוד מפינת המתכונים:



קציצות עוף על מצע פטריות כנפיים בדבש עוגת גבינה ושוקולד

0 תגובות

הוספת תגובה
שם:
כותרת:
תוכן:
 
מפת אתר : ברסלב סיטי בפייסבוק : ברסלב סיטי ביוטיוב : ברסלב סיטי בגוגל+ : ברסלב סיטי בטוויטר : צור קשר : שיעורים להאזנה : שיעורים לצפיה : קונטרסים לקריאה : אש קודש : ספריית האתר : קבל עידכונים : מכתבי מוהרא"ש לגברים : מכתבי מוהרא"ש לנשים : קרן הדפסה : ביקורי הצדיק בארה"ק : חדשות ברסלב : שיחות מוהרא"ש : שאלות ותשובות בחסידות ברסלב : חסידות ברסלב : תולדות חייו של רבי נחמן מברסלב : גוגל פלוס : רבי נחמן מברסלב : שאל את הרב
עיצוב אתרים - BetaGroup