📌מרכיבים:
חצי כוס שוקולד מריר איכותי
רבע כוס חמאת קקאו
חצי כוס טחינה
רבע כוס חמאת אגוזי לוז
רבע כוס סירופ מייפל טהור
שתי כוסות פצפוצי אורז
קמצוץ מלח
📌הוראות הכנה:
ממיסים את השוקולד וחמאת הקקאו בבן מארי (בתוך סיר מעל סיר גדול יותר עם מים רותחים).
כשהכל נמס מכבים את האש, מערבבים פנימה את שאר המצרכים מלבד פצפוצי האורז ומערבבים היטב. מוסיפים את פצפוצי האורז, מערבבים היטב עד שכל הפצפוצים מלאים שוקולד, שופכים לתבנית על גבי נייר אפייה ושולחים לפריזר להתמצקות.
אחרי כשעה ניתן להוציא, לחתוך בגודל הרצוי ולהגיש.
רוצים לעשות אותו יותר בריא? לכו לפי המתכון הבא:
תערבבו:
1 כוס תמרים מג'הול
חצי כוס אגוזי מלך
2 כפות זרעי צ'יה
2 כפות קוקוס טחון
2 כפות אבקת קקאו טהור
חצי כוס שוקולד מריר 70 אחוז
חצי כוס שיבולת שועל
קורט מלח
טוחנים הכל במעבד מזון ושמים בתבנית אפיה להקפאה של כמה שעות.
זהו….חותכים לחתיכות אוכלים ונהנים