מצרכים:
ביסקוויטים מסוג “לוטוס”
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
1/2 כוס חלב
3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות גדושות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
אופן הכנה:
-מקציפים בקערה את השמנת המתוקה במשך כדקה. מוסיפים את החלב וממשיכים להקציף כחצי דקה נוספת עד שמתקבלת קצפת רכה.
-מחלקים את התערובת שהתקבלה ל2 קערות קטנות:
*לקערה אחת מוסיפים 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל.
*לקערה שניה מוסיפים 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד.
-מקציפים כל קערה בנפרד עד לקבלת קצפת יציבה.
-מורחים בקצה אחד של כל ביסקוויט מתערובת הווניל ובקצה השני מתערובת השוקולד. מניחים מעליו ביסקוויט נוסף ומהדקים קלות. בעזרת סכין מסירים את שאריות הקרם מסביב ומסדרים בתבנית.
-מעבירים להקפאה למשך כ-4 שעות לפחות לפני ההגשה.