חדשות ברסלב שו"ת ברסלב מאמרים ספרי ברסלב וידאו
קציצות צלעות

קציצות צלעות

מתכון: א. חלילי | פורסם: ב' ניסן תשע"ז, 29/03/2017



זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | בשרי

חומרים:

• בשר טחון בקר צלעות מס' 2

• בצל טחון

• שום כתוש

• חציל מטוגן עבה

• שומשום שחור

אופן ההכנה:

• לטגן חצילים

• לטחון בצל ושום לערבב עם הבשר להוסיף אגוז מוסקט טיפה מלח פלפל שחור כמון אבקת  מרק עוף.

• לקחת כל פרוסת חציל ולשים בתוך קציצה ולשטח לטגן ולפזר שומשום שחור.

• לאחר מכן להניח בתבנית ולהכין רוטב מזרחי: כמון, כורכום, תבלין בשר, בהרט טיפה, 

אבקת מרק,מלח,2 כפות סויה, 2 כפות סילאן.

• להוסיף 2 כוסות מים רותחים וליצוק על הקציצות לתת אפיה כ20 דק על 180 מעלות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il

 

פינת המתכונים של 'ברסלב סיטי' »


עוד מפינת המתכונים:



מתכון-עוגת-שוקולד-לוטוס
מתכון-קציצות-אבוחצירא מתכון-חזה-עוף-ממולא

0 תגובות

הוספת תגובה
שם:
כותרת:
תוכן:
 
מפת אתר : ברסלב סיטי בפייסבוק : ברסלב סיטי ביוטיוב : ברסלב סיטי בגוגל+ : ברסלב סיטי בטוויטר : צור קשר : שיעורים להאזנה : שיעורים לצפיה : קונטרסים לקריאה : אש קודש : ספריית האתר : קבל עידכונים : מכתבי מוהרא"ש לגברים : מכתבי מוהרא"ש לנשים : קרן הדפסה : ביקורי הצדיק בארה"ק : חדשות ברסלב : שיחות מוהרא"ש : breslevcenter-אידיש : שאלות ותשובות בחסידות ברסלב : חסידות ברסלב : תולדות חייו של רבי נחמן מברסלב : גוגל פלוס : רבי נחמן מברסלב : שאל את הרב
עיצוב אתרים - BetaGroup