חדשות ברסלב שו"ת ברסלב מאמרים ספרי ברסלב וידאו
קציצות אבוחצירא

קציצות אבוחצירא

מתכון: א. חלילי | פורסם: י"ח שבט תשע"ז, 14/02/2017



זמן הכנה: 20 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | בשרי

 

רכיבים:

2\1 קילו בשר טחון בקר

1 כוס אורז פרסי

צרור פטרוזיליה קצוצה

2\1 כוס פירורי לחם

1 בצל מגורד בפומפייה

1 תפו"א גדול מגורד בפומפייה

סולת

ביצה

שמן 

אופן ההכנה:

לשים בקערה את הבשר הטחון המופשר.

את האורז הפטרוזיליה התפו"א והבצל לערבב לשים תבלינים (מלח, כמון, פלפל שחור, בהרט מצרי, אבקת מרק עוף).

לערבב ליצוק עיגולים להטביל בביצה ואחר כך בסולת מנופה (הסולת יוצרת שכבה כמו קובה).

לתת מנוחה כרבע שעה.

לחמם בינתיים שמן עמוק ולטגן אותם עד שאתן רואות סדקים זה לוקח בערך כ-5 דק' כל צד.

להוציא לשים בצד.

לקחת סיר שטוח כמו של דגים רחב זה חובה.

לקחת פפריקה מרוקאית בשמן, 3 כפות סילאן, מלח, כמון, פלפל שחור, אבקת מרק עוף, כורכום לטגן עם שמן את התבלינים ולשפוך 3 כוסות מים רותחים. לשים את הקציצות אש נמוכה כ-40 דק' עם מכסה. 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il


עוד מפינת המתכונים:



והפעם סלט מיוחד בטעמו 
סלט חצילים מטוגן
על ה"טרשי" (צ'רשי) שהולך יד ביד
עם הקוסקוס שמעתם?


0 תגובות

הוספת תגובה
שם:
כותרת:
תוכן:
 
מפת אתר : ברסלב סיטי בפייסבוק : ברסלב סיטי ביוטיוב : ברסלב סיטי בגוגל+ : ברסלב סיטי בטוויטר : צור קשר : שיעורים להאזנה : שיעורים לצפיה : קונטרסים לקריאה : אש קודש : ספריית האתר : קבל עידכונים : מכתבי מוהרא"ש לגברים : מכתבי מוהרא"ש לנשים : קרן הדפסה : ביקורי הצדיק בארה"ק : חדשות ברסלב : שיחות מוהרא"ש : שאלות ותשובות בחסידות ברסלב : חסידות ברסלב : תולדות חייו של רבי נחמן מברסלב : גוגל פלוס : רבי נחמן מברסלב : שאל את הרב
עיצוב אתרים - BetaGroup