|
||||||||||||||||||||||||
אורז עם איטריות מתכון: פ. ריימונד | פורסם: כ"ב אדר תשע"ז, 20/03/2017 |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
זמן הכנה: 20 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | פרווה |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
רכיבים:
1/4 כוס
100 גרם אטריות ביצים
2 כוסות אורז ארוך (בסמטי או פרסי)
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
31/2 כוסות מרק בטעם עוף
אופן ההכנה:
מחממים בסיר שמן, מכניסים את האטריות ומטגנים עד שהם משחימים.
מוסיפים את התבלינים ואת הכוסות מרק.
סוגרים את המכסה של הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כ – 20 דקות.
לאחר 20 דק שהאורז סופג את כל הנוזלים מכבים את האש ולא פותחים את
כ 10 – 15 דק'.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: [email protected] |
||||||||||||||||||||||||
|