![]() | ||||||||||||||||||||||||
אורז עם איטריות מתכון: פ. ריימונד | פורסם: כ"ב אדר תשע"ז, 20/03/2017 | ||||||||||||||||||||||||
![]() | ||||||||||||||||||||||||
זמן הכנה: 20 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | פרווה | ||||||||||||||||||||||||
רכיבים: 1/4 כוס 100 גרם אטריות ביצים 2 כוסות אורז ארוך (בסמטי או פרסי) מלח ופלפל שחור לפי הטעם 31/2 כוסות מרק בטעם עוף אופן ההכנה: מחממים בסיר שמן, מכניסים את האטריות ומטגנים עד שהם משחימים. מוסיפים את התבלינים ואת הכוסות מרק. סוגרים את המכסה של הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כ – 20 דקות. לאחר 20 דק שהאורז סופג את כל הנוזלים מכבים את האש ולא פותחים את כ 10 – 15 דק'.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: [email protected] | ||||||||||||||||||||||||
|