|
||||||||||||
עוגת ג'לי מתכון: ל. אדרי | פורסם: א' אייר תשע"ז, 27/04/2017 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||
זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | פרווה | ||||||||||||
|
||||||||||||
חומרים:
11/2 כוסות קמח
4 ביצים
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
1 שקית א. אפיה
1 שקית סוכר וניל
חומרים לקצפת:
קצפת צמחית
אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס מים / חלב סויה
לג'לי:
2 חב' של גלי בטעם תות או כל טעם אחר.
לקישוט:
פלחים של תותים או כל פרי שרוצים.
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים של העוגה.
שופכים לתבנית בקוטר 26 או
להוציא מהתנור ולהבריש בעזרת מברשת עם מיץ תפוזים מעט.
שמתקרר להקציף את השמנת עם אינסטנט ומים / סויה ולמרוח מעל העוגה.
להכין את הגלי כמו הוראות ההכנה שלו לתת לזה לנוח בצד שיהיה פושר (חשוב הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il |
||||||||||||
|