![]() |
|||||||||||||||||||||||||||
קציצות טוניסאיות, בטעם של פעם מתכון: א. חלילי | פורסם: ה' כסלו תשע"ז, 05/12/2016 |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||
זמן הכנה: 20 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | בשרי | |||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||
מרכיבים:
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||
אופן ההכנה: לטגן את התפו"א, הפטרוזליה והבצל במחבת עם תבלינים עד לריכוך. לערבב עם הבשר המופשר ופירורי לחם ללוש כ3 דק'. וליצור קציצות להטביל בחלבון ביצה ולטגן עד להשחמה. בתיאבון! |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: [email protected] |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|