חדשות ברסלב שו"ת ברסלב מאמרים ספרי ברסלב וידאו
אורז עם איטריות

אורז עם איטריות

מתכון: פ. ריימונד | פורסם: כ"ב אדר תשע"ז, 20/03/2017


זמן הכנה: 20 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | פרווה


רכיבים:

1/4 כוס שמן

100 גרם אטריות ביצים דקיקות

2 כוסות אורז ארוך (בסמטי או פרסי)

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

31/2 כוסות מרק בטעם עוף

אופן ההכנה:

מחממים בסיר שמן, מכניסים את האטריות ומטגנים עד שהם משחימים.

מוסיפים את התבלינים ואת הכוסות מרק.

סוגרים את המכסה של הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כ – 20 דקות.

לאחר 20 דק שהאורז סופג את כל הנוזלים מכבים את האש ולא פותחים את הסיר 

כ 10 – 15 דק'.

לפתוח לערבב ולהגיש חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il


עוד מפינת המתכונים:



והפעם סלט מיוחד בטעמו 
סלט חצילים מטוגן
על ה"טרשי" (צ'רשי) שהולך יד ביד
עם הקוסקוס שמעתם?


0 תגובות

הוספת תגובה
שם:
כותרת:
תוכן:
 
מפת אתר : ברסלב סיטי בפייסבוק : ברסלב סיטי ביוטיוב : ברסלב סיטי בגוגל+ : ברסלב סיטי בטוויטר : צור קשר : שיעורים להאזנה : שיעורים לצפיה : קונטרסים לקריאה : אש קודש : ספריית האתר : קבל עידכונים : מכתבי מוהרא"ש לגברים : מכתבי מוהרא"ש לנשים : קרן הדפסה : ביקורי הצדיק בארה"ק : חדשות ברסלב : שיחות מוהרא"ש : breslevcenter-אידיש : שאלות ותשובות בחסידות ברסלב : חסידות ברסלב : תולדות חייו של רבי נחמן מברסלב : גוגל פלוס : רבי נחמן מברסלב : שאל את הרב
עיצוב אתרים - BetaGroup