חדשות ברסלב שו"ת ברסלב מאמרים ספרי ברסלב וידאו
על ה"טרשי" (צ'רשי) שהולך יד ביד עם הקוסקוס שמעתם?

"טרשי" סלט הדלעת שהולך מזה עידנים יד ביד עם המאכל האהוב קוסקוס. אז איך מכינים את זה? ואיזה תיבול סודי שמים בתוכו?

מתכון: 'הטריפולטאי' | פורסם: ו' חשוון תשע"ז, 07/11/2016



זמן הכנה: חצי שעה | בישול: עד שיהיה רך למגע | דרגת קושי: קל | פרווה

מרכיבים:

■ רבע דלעת (ניתן להכין גם עם דלורית, חציל, וקישוא אבל דלעת זה הסוד)

■ 2 כפות שמן בערך

■ 2 כפות פפריקה אדומה מתוקה/חריפה 

■ כף מלח

■ כף כמון

■ ראש שום קצוץ דק

■ פלפל חריף קצוץ דק דק (אופיציאנלי)


אופן ההכנה:

1. שמים בסיר מיים את הדלעת, מביאים להרתחה ומנמיכים את האש עד שהדלעת רכה למגע ונמעכת.

2. שמים במסננת עד שיצאו מהדלעת כל הנוזלים.

3. מועכים.

4. מוסיפים את השמן, פפריקה, כמון, מלח, שום, (פלפל) ומערבבים.

5. מגישים ביחד עם הקוסקוס וזה מעדן.

בתיאבון.


הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

יש לך מתכון טוב? אתם מוזמנים לכתוב: info@breslevcity.co.il

עוד מפינת המתכונים:



והפעם סלט מיוחד בטעמו 
סלט חצילים מטוגן
קציצות עוף על מצע פטריות

0 תגובות

הוספת תגובה
שם:
כותרת:
תוכן:
 
מפת אתר : ברסלב סיטי בפייסבוק : ברסלב סיטי ביוטיוב : ברסלב סיטי בגוגל+ : ברסלב סיטי בטוויטר : צור קשר : שיעורים להאזנה : שיעורים לצפיה : קונטרסים לקריאה : אש קודש : ספריית האתר : קבל עידכונים : מכתבי מוהרא"ש לגברים : מכתבי מוהרא"ש לנשים : קרן הדפסה : ביקורי הצדיק בארה"ק : חדשות ברסלב : שיחות מוהרא"ש : breslevcenter-אידיש : שאלות ותשובות בחסידות ברסלב : חסידות ברסלב : תולדות חייו של רבי נחמן מברסלב : גוגל פלוס : רבי נחמן מברסלב : שאל את הרב
עיצוב אתרים - BetaGroup