חדשות ברסלב שו"ת ברסלב מאמרים ספרי ברסלב וידאו
חזה עוף עם פירות יבשים

חזה הודו עם פירות יבשים

מתכון: א. חלילי | פורסם: כ"ב אדר תשע"ז, 20/03/2017


זמן הכנה: 20 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | בשרי

 


 

רכיבים:

חתיכות הודו

פירות יבשים (צימוקים חמוציות, משמשים חתוכים, ושזיפים חתוכים)

בצל 

אופן ההכנה:

לטגן רצועות בצל להוסיף את הפירות היבשים ולטגן עד ריכוך.

לתבל עם מלח גס, פלפל שחור גרוס, כמון, אבקת מרק, כורכום, 2 כפות סויה, ג'ינג'ר 

מגורד טיפה, ו4 כפות סילאן.

להוסיף את החתיכות הודו לטגן כעוד מספר דקות.

להוסיף 2 כוסות מים רותחים אש נמוכה ולבשל כ40 דק' אם חסר מים להוסיף
טיפה לא יותר מידי.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il


עוד מפינת המתכונים:



מתכון-רוגלך-כמו-בקונדיטוריה מתכון-גלידת-תותים על ה"טרשי" (צ'רשי) שהולך יד ביד
עם הקוסקוס שמעתם?

0 תגובות

הוספת תגובה
שם:
כותרת:
תוכן:
 
מפת אתר : ברסלב סיטי בפייסבוק : ברסלב סיטי ביוטיוב : ברסלב סיטי בגוגל+ : ברסלב סיטי בטוויטר : צור קשר : שיעורים להאזנה : שיעורים לצפיה : קונטרסים לקריאה : אש קודש : ספריית האתר : קבל עידכונים : מכתבי מוהרא"ש לגברים : מכתבי מוהרא"ש לנשים : קרן הדפסה : ביקורי הצדיק בארה"ק : חדשות ברסלב : שיחות מוהרא"ש : שאלות ותשובות בחסידות ברסלב : חסידות ברסלב : תולדות חייו של רבי נחמן מברסלב : גוגל פלוס : רבי נחמן מברסלב : שאל את הרב
עיצוב אתרים - BetaGroup